france u.k.
Muzikaal-literaire voorstellingen sedert 2000 :

TOCCATA VAN LIEFDE EN DOOD, geschreven door Miriam Guensberg. De auteur las het door haar geschreven verhaal zelf voor en Harry zong nederlandse, engelse en jiddishe ballads, fado's en chansons.

EL SUR, een theaterconcert, opgebouwd rond de Argentijnse tango, waarin Harry soleerde als zanger en verteller. Hij zong tango's van Astor Piazzolla en Carlos Gardel, begeleid door het internationale tango ensemble Cuarteto Rotterdam, en vertelde een door hemzelf geschreven verhaal.

VERHALEN VAN VER EN DICHTBIJ een volgende productie, waarin Harry door hemzelf geschreven verhalen vertelde en liederen zong in diverse talen, begeleid door accordeonist Henny Langeveld.

MAMAN MON COEUR, een zeer persoonlijke voorstelling, waarin Harry vertelde over ervaringen met zijn moeder uit zijn kindertijd en uit de periode, waarin zij dementeerde. Zijn verhalen werden afgewisseld met passende gedichten en gloedvol gezongen liederen, die extra diepte kregen door de contekst, waarin zij geplaatst waren. Harry werd daarbij begeleid door gitarist Jan Graumans.

Een fragment van Harry's nieuwe voorstelling OP DE VLEUGELS VAN DE NACHTWIND was te zien en te horen op het poëziefestival HET PARK VERTELT in Oosterbeek. Ook in deze voorstelling wordt Harry begeleid door gitarist Jan Graumans.

Harry trad de afgelopen twee jaar diverse malen op in Frankrijk, o.a. in L'Herberie in Pouancé, en ontving er zeer enthousiaste reacties.

© www.van-mosseveld.nl (design)